لوتس تشيز كيك

لوتس تشيز كيك 😋

المقادير

ديسك البسكوت : 

١ باكو بسكوت لوتس كبير
١٠٠ جرام زبدة لورباك

طبقة الكريم تشيز :

١ باكو كريم شانتيه
١ علبة لبنة كيرى الوسط
١ علبة قشطة بوك
١/٢ علبة لبن مكثف محلى 
٣ معالق جيلاتين بودر

اخر طبقة دى زبدة لوتس سبحتها فى الميكروويڤ ٣٠ ثانية و حطيها على الكريم تشيز بعد ما تقعد فى التلاجة مش اقل من ٦ ساعات 

الطريقة :

انا بفرم البسكوت فى الكبة و احط عليه الزبدة و بعدين احطهم فى الصينية و اضغط عليهم جامد لحد ما تكون متساوية

بعد كدة بضرب الكريم شانتيه معاه اللبنة و اللبن المكثف و القشطة كله مع بعض لحد ما يعمل ڤوليوم بعد كدة الجيلاتين لو عايزين لونين كدة زى دى بتقسموا الخليط نص نحط عليه زبدة لوتس و نص سادة بس و نصب النص الملون و نسيبه يجمد ساعة و بعدين النص الابيض لحد ٥ ساعات و بعدين بطبعها من التلاجة و بمسدس النار امشى ليه على الجناب بسرعة عشان تفك و اصل عليها زبدة البرنس و أزين باى طريقة سهلة بالنسبالى 🥞

Comments

Popular Posts