لوتس تشيز كيك
لوتس تشيز كيك 😋
المقادير
ديسك البسكوت :
١ باكو بسكوت لوتس كبير
١٠٠ جرام زبدة لورباك
طبقة الكريم تشيز :
١ باكو كريم شانتيه
١ علبة لبنة كيرى الوسط
١ علبة قشطة بوك
١/٢ علبة لبن مكثف محلى
٣ معالق جيلاتين بودر
اخر طبقة دى زبدة لوتس سبحتها فى الميكروويڤ ٣٠ ثانية و حطيها على الكريم تشيز بعد ما تقعد فى التلاجة مش اقل من ٦ ساعات
الطريقة :
انا بفرم البسكوت فى الكبة و احط عليه الزبدة و بعدين احطهم فى الصينية و اضغط عليهم جامد لحد ما تكون متساوية
بعد كدة بضرب الكريم شانتيه معاه اللبنة و اللبن المكثف و القشطة كله مع بعض لحد ما يعمل ڤوليوم بعد كدة الجيلاتين لو عايزين لونين كدة زى دى بتقسموا الخليط نص نحط عليه زبدة لوتس و نص سادة بس و نصب النص الملون و نسيبه يجمد ساعة و بعدين النص الابيض لحد ٥ ساعات و بعدين بطبعها من التلاجة و بمسدس النار امشى ليه على الجناب بسرعة عشان تفك و اصل عليها زبدة البرنس و أزين باى طريقة سهلة بالنسبالى 🥞
Comments
Post a Comment